Dedikeret tandklinikassistent søges :)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet klinikassistent med en passion for førsteklasses patientpleje? Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS søger en dedikeret klinikassistent, der sætter pris på samarbejde, men som samtidig har lyst til at arbejde selvstændigt og udvikle sig. Klinikken ligger i naturskønne Ulstrup – tæt ved Randers, Bjerringbro og Langå. Selvom vi ligger lidt ude på landet, så er her heldigvis masser af liv og gode togforbindelser.

Arbejdsopgaver

Stillingen består hovedsageligt af assistance ved tandlægestolen, men der vil også være perioder i receptionen og som den ekstra på gulvet, der får dagen til at glide.
Du vil blive medinddraget i behandling af patienter både i forhold til tandrensning, røntgenoptagelser, TRIOS-skan, journalskrivning o.lign.. Du vil også i høj grad være involveret i kommunikation med patienterne omkring faglige informationer og instruktion. Vi arbejder med Dentalsuite. Kendskab til dette er en fordel, men ikke et krav.

Klinikken er i en spændende udvikling og vækst, og du skal være med at til skabe rammerne omkring vores nuværende og kommende tandlægeklinik – både for patienter og personale. Det gælder både i den daglige relation med patienter og kollegaer, men også på vores sociale medier. Har du derfor flair for SoMe og er ikke sky for at stå foran et kamera, er det et kæmpe plus.

Om os

Teamet består af 5 klinikassistenter, 1 tandplejer og 3 tandlæger. Vi er et fagligt dedikeret team, der sætter stor ære i at have et højt fagligt niveau og samtidig skabe nogle trygge rammer for vores patienter. Alle vores ansatte har deres egne ansvarsområder ud fra individuelle interesser – det er nemlig med til at gøre arbejdsdagen meget mere spændende. Vi udfører de fleste former for behandling, men har dog på klinikken et særligt fokus på bidfunktion og modtager henvisninger herfor.

Du vil få en fantastisk gruppe af søde kollegaer, som alle har fokus på, at vi fælles når i mål. Vi prioriterer ikke kun at have tid til patienterne, men i høj grad også at være sammen som kollegaer, og skabe et miljø, hvor vi går glade på arbejde.

Søg stillingen

Ansættelsestidspunktet er ikke fastlagt. Vi søger den helt rigtige kollega, hvor kemien er god – det faglige kan vi altid lære dig. Erfaring er derfor ikke et krav. Stillingen er på 27-35 timer om ugen. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning med CV og gerne referencer til os på info@jerestandlaege.dk. Du kan læse mere om os på www.jerestandlaege.dk/stilling og via www.facebook.com/jerestandlaege.

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os meget til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (27-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS, Hovedgaden, 8860 Ulstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997551

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet