Døgnrapporten i Ulstrup: tirsdag den 14. december

Profilbillede

Ulstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.30 i Retten i Aarhus en 27-årig mand, der sigtes for besiddelse af flere joints, hash og noget skunk med henblik på videresalg.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere om sagen.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 13.00 i Retten i Randers fire litauiske mænd, der sigtes for en række tyverier – blandt andet målrettede tyverier af udstyr i dyre BMW’er.

Læs mere i tidligere udsendte pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere om sagen.

**

 

Behov for stikkontakt endte med tre sigtelser

Mandag kl. 16.25 sad en 21-årig mand og ventede på nogle pizzaer, han havde bestilt på en café i Bruuns Galleri i Aarhus, da en kvinde kom ind og bad om at låne et stik, så hun kunne oplade sin telefon. Da kvinden ikke kunne fremvise et gyldigt coronapas, meddelte medarbejderen i cafeen, at de desværre ikke kunne hjælpe.

Den 21-årige mand har forklaret til politiet, at han derfor tilbød kvinden, at hun kunne gå med ham og låne et stik i den butik, hvor han arbejdede. På vej hen til butikken blev stemningen dog underlig, og kvinden begyndte at tale grimt til manden, der derfor trak tilbuddet tilbage og gik retur mod cafeen.

Da han havde sat sig ned igen og ventede på sin mad, kom kvinden ind i cafeen og råbte, at hun skulle bruge en stikkontakt, hvorefter hun kastede et stykke pizza i hovedet på ham. Det fik den 21-årige kvindelige medarbejder i cafeen til at reagere, og hun tog fat i kvinden for at eskortere hende ud.

I den forbindelse tog kvinden fat i medarbejderes skjortekrave og kradsede hende på kravebenet. Kvinden satte sig herefter udenfor cafeen, hvor hun blev kontaktet af en vagt, der oplyste hende om, at hun ikke var velkommen i Bruuns Galleri, og at hun skulle forlade centeret. Kvinden rejste sig og gik med vagten mod udgangen, men pludselig ville hun ikke gå med mere, og hun vendte rundt for at gå retur ind i centeret.

Vagten tog derfor fat i kvinden og hjalp hende udenfor, hvor han slap taget i hende. Herefter vendte kvinden sig i mod ham og spyttede efter hans ben. Kvinden forsøgte herefter at stikke af fra stedet, men blev tilbageholdt, mens der blev ringet efter politiet.

Da betjentene ankom til stedet, blev den 31-årige kvinde anholdt og sigtet for to tilfælde af vold, dels mod den 21-årige mand og mod den 21-årige kvindelige medarbejder, og for forsøg på vold mod vagten.

**

 

Kvinde udsat for blotter i Botanisk Have

Mandag kl. 10.30 blev en 24-årig kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun gik en tur igennem Botanisk Have. Kvinden har forklaret til politiet, at hun gik ved væksthusene bag ved en mand i en grå/sort uldfrakke. Da kvinden kom tættere på ham, trak han ind til siden, så hun kunne passere på den smalle sti.

Da hun gik forbi ham, sagde han meget høfligt ”undskyld”, hvilket fik kvinden til at vende sig om. Da hun vendte sig, kunne hun se, at han stod med sit erigerede lem i hånden. Han spurgte hende, om hun ville se ham onanere, hvilket hun afviste, hvorefter hun skyndte sig væk fra stedet.

Manden beskrives som:

 • Dansk af udseende
 • 19-23 år gammel
 • Ca. 190 cm høj
 • Spinkel af kropsbygning
 • Lys i huden og med kort, brunt hår
 • Var iført en grå/sort uldfrakke, mørk sweatshirt, grå bukser og mørke sko samt et mørkebrunt/sort bælte

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan hjælpe med at få identificeret manden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

**

Mand overfaldet på pizzeria

Østjyllands Politi fik mandag kl. 17.42 en anmeldelse om, at en medarbejder på et pizzeria på Bystævnet i Lystrup var blevet overfaldet.

Medarbejderen havde bedt om to unge mænd, der var gæster på restauranten, om at vise coronapas, men da de ikke havde et, meddelte de, at de ville tage maden med i stedet.

Kort efter satte de sig alligevel indenfor, og da medarbejderen endnu en gang forlangte at se deres coronapas, blev de to mænd aggressive og opfarende, og kort efter kom en tredje mand til stedet. Ifølge medarbejderen slog den ene af mændene ham pludseligt i ansigtet, og da en anden medarbejder forsøgte at hjælpe, slog en af mændene også ud efter ham.

Til sidst stak de tre mænd dog af fra restauranten, og de var ikke på stedet, da politiet kom frem. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. Medarbejderen fik en mindre skade i ansigtet men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved overfaldet.

**

Moldoviske kvinder sigtet for ulovligt arbejde

Mandag eftermiddag var Østjyllands Politis afdeling for særlige sager på prostitutionskontrol, da betjentene var blevet opmærksomme på en annonce på en webside, hvor der blev reklameret med seksuelle ydelser fra en adresse i det centrale Aarhus.

Ved henvendelse på adressen traf betjentene to moldoviske kvinder på 23 og 27 år, der begge fremviste ID-kort og en rumænsk opholdstilladelse. Da ingen af kvinderne havde tilladelse til at arbejde i Danmark, blev de begge anholdt og sigtet for ulovligt arbejde i Danmark.

Kvinderne bliver nu tilbageholdt på udlændingeloven i op til 3x24 timer, mens deres sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

**

Sigtet for salg af hash

Mandag kl. 11.35 besøgte Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Tilst, hvor man havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika. Da betjentene nærmede sig, kunne de med det samme lugte hash, og det blev bekræftet, da den 24-årige mandlige beboer åbnede døren. På bordet i stuen lå der nemlig to mindre klumper hash.

Betjentene ransagede herefter lejligheden og fandt i den forbindelse mere hash, en hel del ubrugte salgsposer, en digitalvægt og kontanter. Alt sammen tegn på, at der blev solgt hash fra lejligheden. Den 24-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

**

Biler i brand

Natten til tirsdag kl. 01.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i to biler, der holdt parkeret på en parkeringsplads på Ertebjerg i Tilst. Da politiet ankom til stedet, var begge biler overtændt, men der var ikke umiddelbart fare for, at ilden ville sprede sig.

Brandvæsnet ankom kort efter til stedet og fik slukket branden, men begge biler udbrændte. En tredje bil havde desuden fået nogle mindre brandskader. De to udbrændte biler blev herefter kørt væk fra stedet med henblik på nærmere undersøgelse.

Det er endnu for tidligt at sige, hvordan branden opstod, men det kan ikke udelukkes, at der var tale om en påsat brand. Politiet hører derfor gerne fra eventuelle vidner, der kan have set nogle mistænkelige personer i området ved parkeringspladsen ved 01.30-tiden natten til tirsdag. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

**

Beruset mand anholdt ved banegården

Natten til tirsdag kl. 00.42 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra nogle vagter ved Banegården i Aarhus, der bad om politiets hjælp til at få bortvist to personer, der var uønskede på stedet. Da betjentene ankom til stedet, havde vagterne tilbageholdt den ene af personerne, der var tydeligt beruset og råbte diverse skældsord.

Vagterne oplyste, at man ønskede at bortvise manden, da han nægtede at bære mundbind og udviste en aggressiv adfærd. Politiet overtog den 29-årige mand, der fortsatte med at råbe efter betjentene. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

**

Efterladt gryde medførte røgudvikling

Mandag kl. 10.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var røgudvikling i en lejlighed på Hovedgaden i Brabrand. Det viste sig, at røgen kom fra en gryde, der var blevet glemt på komfuret. Den 50-årige kvindelige beboer ankom selv kort efter til stedet. Der nåede umiddelbart ikke at ske nogen skade på lejligheden.

**

Mindre brand foran opgang

Mandag kl. 19.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 37-årig mand, der, i forbindelse med at han parkerede sin bil, kunne se flammer fra et mindre bål foran en opgangsdør på Gudrunsvej i Brabrand. Manden fik selv slukket flammerne, og der nåede umiddelbart ikke at ske nogen skade på døren til opgangen.

**

Færdsel

Mandag kl. 06.56 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 44-årig mandlig bilist kom kørende på motorvejen mod syd, da han påkørte den forankørende bil, ført af en 23-årig kvinde, da denne bremsede for forankørende trafik. Den 23-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 44-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at have holdt tilstrækkelig afstand til forankørende.

Mandag kl. 09.50 skete der et færdselsuheld i krydset Kåthedevej/Ejstrup Møllevej i Kåtrup ved Fårup, da en 27-årig mandlig bilist kørte af vejen og ind i et træ. Han blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Han fik dog taget en blodprøve, da der var mistanke om, at han var påvirket af narkotika.

Mandag kl. 15.20 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hinnerup, hvor der skete sammenstød mellem to køretøjer ført af henholdsvis en 26-årig mand og en 34-årig mand. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved uheldet. Det viste sig dog, at den 26-årige mand var frakendt kørekortet, og da det ikke var første gang, han var taget i at køre bil på trods af, at han er frakendt kørekortet blev han både sigtet for kørsel i frakendelsestiden og fik beslaglagt sin bil med henblik på konfiskation.

Mandag kl. 15.51 skete der et færdselsuheld på Slotsvej i Ulstrup. En 18-årig kvinde gik i vejkanten, da hun blev påkørt bagfra af en bil, der efterfølgende kørte fra stedet. Politiet fandt dog senere frem til den 28-årige mand, der havde kørt bilen, og han blev sigtet for ikke at have overholdt sine forpligtelser ved et færdselsuheld. Den 18-årige kvinde blev kørt på skadestuen og blev behandlet for nogle brud på kroppen.

Mandag kl. 18.19 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Toftegårdsvej i Hadsten. En 54-årig mandlig bilist kom kørende ad Skanderborgvej, da han ville bremse ned for rødt lys. Hans fod gled dog på bremsen, så han ikke nåede at få bremset helt ned, men i stedet påkørte en anden bil, ført af en 42-årig kvinde, der holdt stille for rødt lys. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Mandag kl. 20.01 skete der et færdselsuheld på Vissingvej i Hadsten, hvor en bil, ført af en 53-årig mand, blev påkørt af en anden bil, der blev ført af en 79-årig mand med mindre materiel skade til følge. Det viste sig efterfølgende, at den 79-årige mand var påvirket af spiritus, hvorfor han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Mandag kl. 20.15 blev en 21-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Tjelevej i Risskov. Bilens 22-årige mandlige ejer blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person uden kørekort.

Mandag kl. 21.34 blev en 33-årig kvinde anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Husarvej i Randers NØ.

Natten til tirsdag kl. 01.15 blev en 40-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Ane Odgaards Vej i Randers NØ.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 • På Vestermøllevej i Trige begået mandag den 13/12 mellem kl. 13.00 og kl. 14.00
 • På Øster Allé i Viby begået mandag den 13/12 mellem kl. 06.45 og kl. 18.10
 • På Neptunvej i Viby J begået mandag den 13/12 mellem kl. 16.00 og kl. 21.45
 • På Stampmøllevej i Odder begået mandag den 13/12 kl. 21.50
 • På Kirkestien i Allingåbro begået mandag den 13/12 mellem kl. 07.20 og kl. 23.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk
Flere artikler