Kunst og fællessang på Ulstrup Slot

dato

Ulstrup Slot byder på en række spændende arrangementer i september. Først præsenterer Kunstforeningen "Kunstridderne" en udstilling med Kristian Von Hornsleth, og senere inviterer "Ulstrup Slots Venner" til fællessang med sensommer- og efterårstema.

Kunstudstilling med Kristian Von Hornsleth

Kunstforeningen "Kunstridderne" er stolte af at kunne byde Kristian Von Hornsleth velkommen til Ulstrup Slot. Udstillingen åbner søndag den 15. september 2024 med en gratis fernisering fra kl. 11-12. Her vil der være mulighed for at nyde et glas og en snack, mens Kristian Von Hornsleth indleder med en kort talk.

Kl. 13 samme dag vil der være en Art Talk, hvor Kristian Von Hornsleth fortæller om sit virke og sine værker. Publikum får også mulighed for at stille spørgsmål. Udstillingen lukker kl. 17.00.

Kristian Von Hornsleth er kendt for sine farverige og til tider provokerende værker, der ofte vækker stor forargelse. Hans kunst sigter mod at rokke ved folks syn på verden og starte samtaler om de ting, han finder groteske.

Fællessang med sensommer- og efterårstema

Torsdag den 19. september 2024 inviterer "Ulstrup Slots Venner" til en hyggelig aften med fællessang på Ulstrup Slot. Arrangementet byder på kendte og mindre kendte sange fra bl.a. Højskolesangbogen og nyere sange trykt til lejligheden.

Ved samme lejlighed indvies slottets nye klaver, som Ulstrup Slots Fonden netop har købt til Riddersalen. Undervejs vil der være mulighed for at købe et glas vin, som kan nydes i Riddersalen eller slotsgården.

Dette arrangement er gratis og byder på en dejlig aften i selskab med sang og musik.

Praktisk information

Kunstudstilling med Kristian Von Hornsleth:
Dato: Søndag 15. september 2024
Tid: Fernisering kl. 11-12, Art Talk kl. 13
Sted: Ulstrup Slot, Ulstrup Skovvej 20, 8860 Ulstrup
Arrangør: Kunstridderne

Fællessang med sensommer- og efterårstema:
Dato: Torsdag 19. september 2024
Tid:
Sted: Ulstrup Slot, Ulstrup Skovvej 20, 8860 Ulstrup
Arrangør: Ulstrup Slots Venner

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut