Nyt fra Ulstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ulstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør i kredsen i dag. 

**

 

Mand anholdt efter flugtforsøg i bil

En patrulje fra Østjyllands Politi forsøgte onsdag aften kl. 20.05 at standse et køretøj på Aldersrovej i Aarhus N til en rutinemæssig kontrol. Det ønskede den 20-årige mandlige chauffør dog ikke at efterkomme, hvorfor han i stedet forsøgte at flygte fra politiet.

Flugten foregik ad Venstre Ringgade mod vest, inden flere patruljer kom til og fulgte efter bilen på først Viborgvej og sidenhen Havkærvej i Tilst. Bilen blev bragt til standsning på Blomstervej kort tid efter kl. 20.09, hvor den 20-årige chauffør straks blev anholdt.

I løbet af den få minutter korte flugttur havde bilisten kørt over for rødt flere steder, mens han ligeledes forårsagede et mindre færdselsuheld, da han påkørte et sidespejl på en modkørende i forbindelse med, at han kørte i den modsatte vognbane. Han blev desuden flere gange undervejs målt til at køre med en hastighed langt over det tilladte.

Føreren blev desuden sigtet for at køre bil uden gyldig tilladelse, ligesom han også blev fundet i besiddelse af nogle hundrede gram skunk og hash. Han blev derfor sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer. Slutteligt blev han også sigtet for trusler mod politiet, da han i forbindelse med sin anholdelse ytrede flere skældsord og trusler mod betjentene. 

Ingen personer kom til skade i forbindelse med eftersættelsen. 

**

 

Muligt tyveri af strøm

En 52-årig mand tog onsdag morgen kontakt til Østjyllands Politi, da han havde opdaget noget mistænkeligt ved sin bolig i Ulstrup. Fra et udvendigt kraftstik på ejendommen var der trukket et strømkabel, som gik væk fra huset og hen mod en naboejendom. Strømkablet var angiveligt gravet ned og således skjult på anmelderens grund, og der var ifølge anmeldelsen en mistanke om, at der kunne være tale om tyveri af strøm.

Østjyllands politi sendte en patrulje til adressen for at indhente yderligere oplysninger, og sagen vil nu blive undersøgt nærmere.

**

 

Opdagede spritbilist og kontaktede politiet

Onsdag eftermiddag kl. 16.29 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om en mulig spritbilist på Nordjyske Motorvej i Hinnerup. Ifølge anmeldelsen kørte bilen meget slingrende på vejen fra midten af vejbanen til over i nødsporet. En ny anmeldelse kort efter bekræftede mistanken.

En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor køretøjet blev bragt til standsning. Her viste en alkometertest, at den 52-årige mandlige chauffør havde en promille over det tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og anholdt.

**

 

Hashplanter fundet i skunklaboratorium

Østjyllands Politi foretog onsdag formiddag en ransagning på en adresse i Sabro, hvor man havde fået viden om, at der foregik noget mistænkeligt.

Ved ransagningen fandt politiet frem til en større mængde hashplanter i et skunklaboratorium, hvor der var opsat blæsere, lamper og automatisk gødningssystem, mens strømmen til stedet kørte uden om el-måleren. En 35-årig mand blev derfor anholdt, sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer.

De fundne planter, der omregnet svarer til nogle kilo hash, blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation og destruktion.

**

 

Færdsel:

Onsdag kl. 06.41 skete der et færdselsuheld på Viborgvej, hvor en lastbil væltede om på siden. I forbindelse med aflæsning mistede en 56-årig mandlig chauffør kontrollen over lastbilen i det ujævne terræn. Det resulterede i, at lastbilen væltede om på siden, men uden at chaufføren umiddelbart kom til skade. Ulykken medførte kortvarige gener i morgentrafikken.

En 43-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 09.18 standset af en patrulje på Skejrupvej i Rønde, hvor han blev sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort.

Onsdag kl. 10.16 skete der et færdselsuheld på Nørreport i Aarhus C. En 47-årig mandlig cyklist blev påkørt af en bil, der i krydset ved Mejlgade angiveligt kørte over for rødt lys. Cyklisten pådrog sig umiddelbart kun nogle mindre skader og blev kørt til tjek på hospitalet. 

En 32-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 16.13 sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Ågårdvej i Hornslet med en promille over det tilladte.

En 21-årig mand blev onsdag kl. 16.55 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Grimhøjvej i Brabrand. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han kørte bil uden gyldig tilladelse. I samme forbindelse blev bilens ejer – en 22-årig mand – sigtet for at lade en person uden kørekort føre hans bil.

Onsdag kl. 21.03 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej nær Hadsten. Af ukendte årsager påkørte en 24-årig kvindelig bilist en 35-årig mandlig bilist, da begge biler kom kørende i nordgående retning. Den 24-årige kvinde kørte efterfølgende ud på en mark, og begge køretøjer pådrog sig større materielle skader. Personerne i de to køretøjer blev bragt til kontrol på hospitalet, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi