Nyt fra Ulstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ulstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

**

 

Mistede dankort og penge efter tur i pirattaxa

En 29-årig mand anmeldte mandag middag, at han var blevet frastjålet sit dankort, efter han havde taget en pirattaxa hjem om natten fra byen i Aarhus. 

Ifølge den 29-årige, hævede han nogle penge til at betale for turen, mens chaufføren stod tæt på ham, og senere da han var kommet hjem, opdagede han, at kreditkortet var forsvundet, og at der var hævet en del flere penge på det. 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig benytter sig af en pirattaxa, da der er risiko for at blive udsat for tyveri eller røveri. Brug offentlig transport, tag en rigtig taxa eller få en ven eller et familiemedlem til at hente dig. Sørg for at finde ud af, hvordan du kommer hjem, inden du tager i byen – så er risikoen for at blive fristet af en pirattaxa mindre.


**

Ung knallertfører forsøgte at køre fra politiet

En patrulje fra Østjyllands Politi fik mandag kl. 10.36 på Hovedgaden i Ulstrup øje på en ung mand, der kørte så stærkt på sin knallert, at betjentene mistænkte, at den var tunet. 

Patruljen gav derfor signal om, at den unge mand skulle stoppe, men i stedet forsøgte han at køre fra politiet. 

Efter en kort eftersættelse blev knallertføreren, en 17-årig ung mand, dog indhentet og standset i krydset Anlægsvej/Daugbjergvej. Her blev han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger. 

Knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse, da betjentene mistænkte, at den var tunet, og den 17-åriges forældre blev underrettet. 

**

Fandt stoffer i bil – 20-årig sigtet 

En 20-årig mand blev mandag kl. 21.25 standset i sin bil på Viby Ringvej i Viby, og da betjentene kom hen til bilen, fik de mistanke om, at der var stoffer i den. 

Bilen blev derfor ransaget, og den 20-årige blev visiteret. Betjentene fandt flere salgsposer med skunk og hash, og alle stofferne blev beslaglagt, mens den 20-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Cyklende patrulje fandt hash

Et par af specialpatruljens betjente, der var på cykelpatrulje i Randers, bemærkede mandag kl. 12.20 en mand, som sad og røg en joint på en bænk i Tøjhushaven på Tøjhushavevej. 

Patruljen tog kontakt til den 22-årige på bænken, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og visiteret. 

I hans lommer fandt betjentene en mindre mængde hash, som ligesom jointen blev beslaglagt. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 07.03 skete der et færdselsuheld i krydset Bakkevej/Eshøj i Lading. En 21-årig mandlig bilist kørte ud i krydset, hvor han stødte sammen med en bil ført af en 37-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 10.58 skete der et færdselsuheld på Ingerslevs Boulevard i Aarhus C. En 51-årig mand parkerede sin bil i siden af vejen og åbnede sin bildør lige foran en 36-årig kvindelig cyklist, der ramte ind i døren og væltede. Hun pådrog sig nogle mindre skader, som hun efterfølgende blev behandlet for på skadestuen. Bilisten blev sigtet for at have forårsaget uheldet. 

Mandag kl. 18.55 blev en 67-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Olaf Rudes Vej i Højbjerg. 

Mandag kl. 19.57 skete der et færdselsuheld i krydset Anemonevej/Mariagervej i Randers C. To biler, ført af hhv. en 18-årig mand og en 37-årig mand, stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til tirsdag kl. 02.47 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Toldbodgade i Randers C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Birgittevej i Brabrand begået mandag d. 12/6 mellem kl. 11.00 og kl. 16.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi