Nyt fra Ulstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ulstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.30 en 65-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. 

Torsdag kl. 9.35 fik politiet en anmeldelse om, at en 65-årig mand skulle være i besiddelse af et skydevåben i en lejlighed i Jennumparken i Randers. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet, hvor de opholdt sig i nogle timer, inden de fik kontakt til den 65-årige, som frivilligt kom ud af lejlighed og lod sig anholde. 

Under den efterfølgende ransagning af lejligheden fandt politiet et oversavet jagtgevær med tilhørende patroner. 

**

 

Sigtet for krænkelser, trusler og vold i nattelivet

En 31-årig mand blev torsdag aften anholdt, efter han havde skabt uro og utryghed på en bar på Åboulevarden i Aarhus C. 

En dørmand kontaktede kl. 22.53 politiet og fortalte, at han havde tilbageholdt den 31-årige, som var voldsomt opfarende og aggressiv. 

En patrulje kørte til stedet og ud fra flere vidneforklaringer, blev den 31-årige anholdt og sigtet for flere forhold. 

Ifølge forklaringerne på stedet havde den 31-årige taget to 21-årige kvinder på bagdelen inde på baren. Befamlingen fik den ene kvinde til at konfrontere den 31-årige og bede ham om at holde hænderne for sig selv. Den 31-årige kvitterede med at råbe nogle trusler mod kvinden. 

Dørmanden tog nu fat i den 31-årige og eskorterede ham ud. Undervejs råbte den 31-årige ifølge sigtelsen trusler mod dørmanden og hældte øl ud over ham. 

I første omgang nægtede den 31-årige at fortælle politiet, hvem han var. Det lykkes dog betjentene at finde frem til mandens identitet, hvorefter han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse, trusler og vold og for at nægte at oplyse sit navn til politiet. 

**

 

18-årig gemte stoffer i bilrattet

En patrulje fattede torsdag kl. 13.15 mistanke til en modkørende bilist, der i høj fart kørte forbi dem på Vejlby Centervej i Risskov. 

Betjentene vendte om og satte blink og sirener til, og bilisten holdt derefter ind til siden. Bag rattet sad en 18-årig mand, som virkede påvirket af stoffer. Det lugtede kraftigt af hash i bilen, og betjentene spurgte derfor bilisten, om han havde stoffer på sig. 

Den 18-årige tog et par klumper hash frem og forsikrede patruljen om, at det var det eneste, der var i bilen. 

Betjentene var dog ikke helt overbeviste og ransagede bilen. Under ransagningen fandt patruljen nogle poser med skunk under ratstammen, og den 18-årige oplyste, at nu havde betjentene fundet alle de stoffer, der var. 

Ved gennemsynet af bilen lugtede rattet kraftigt af hash, og betjentene mistænkte derfor, at der alligevel var mere at komme efter. 

En narkohund blev tilkaldt, og da den reagerede kraftigt på en fært ved rattet, besluttede betjentene at skille rattet ad. Inde i rattet lå der flere salgsposer med hash og kokain, som ligesom de andre stoffer blev beslaglagt. 

Den 18-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og da han virkede påvirket, blev han også sigtet for narkokørsel. 

**

 

Specialpatruljen opdagede narkohandel på gaden

Civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje var torsdag aften på patrulje i Aarhus C, da de kl. 22.15 opdagede en narkohandel på Fredens Torv. 

Betjentene så en 24-årig mand sætte sig ind på passagersædet af en bil, der holdt ind til siden. Her skete der tydeligvis en udveksling mellem den 24-årige og den 28-årige mand, der var fører af bilen. 

Specialpatruljen gav sig nu til kende, og begge mænd blev anholdt og visiteret, og bilen blev ransaget. 

Den 24-årige havde en pose med en mindre mængde kokain i hånden, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Den 28-årige havde en salgspose med kokain på sig, og gemt i bilen lå flere salgsposer med kokain, hash og skunk. 

Stofferne blev beslaglagt, og den 28-årige blev sigtet for narkosalg. Da han virkede påvirket af stoffer, blev han desuden sigtet for narkokørsel. 

**

20-årig sigtet for at snyde med ID

En 20-årig mand havde glemt at tage ID med, da han torsdag aften var i byen i Aarhus, og da han skulle ind på en bar på Åboulevarden, lånte han derfor en vens kørekort. 

Da han blev bedt om at vise ID i døren, viste han vennens kørekort, men det var tydeligt for dørmanden, at personen på kørekortet ikke var den samme, som ham, der stod foran ham. 

Dørmanden tilkaldte derfor politiet, og det endte med, at den 20-årige blev sigtet for personelt falsk. 

**

Lokalpolitiet fandt stoffer i lejlighed

En 29-årig mand blev torsdag morgen anholdt på en adresse i Brabrand og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Lokalpolitiet i Aarhus Vest havde mistanke til, at der var stoffer i lejligheden, hvor den 29-årige befandt sig, og da betjentene stod ved døren, kunne de lugte hash. 

Stedet blev ransaget, og der blev fundet flere poser med skunk og hash og remedier, der tydede på, at der blev solgt af stofferne. Hashen og skunken blev beslaglagt, og den 29-årige mand sigtet. 

**

To mænd anholdt – nægtede at efterkomme politiets anvisninger

Østjyllands Politi anholdt natten til fredag to unge mænd i Storegade i Randers. Kl. 3.25 opdagede en patrulje en 18-årig mand, som var i heftig diskussion med en dørmand ved en bar. Dørmanden forklarede betjentene, at den 18-årige var blevet bortvist fra stedet, efter han havde generet flere gæster. 

Nu var han kommet tilbage, og dørmanden ville ikke give ham adgang. Betjentene bad nu gentagne gange den 18-årige om at gå derfra, og de endte med at hjælpe ham lidt på vej. Kort efter gik den 18-årige tilbage til baren, og han blev derfor anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger. 

Under anholdelsen blandede en 17-årig mand sig i politiets arbejde, og selvom han flere gange blev bedt om at gå væk, fortsatte han med at gå helt tæt på betjentene og diskutere med dem. 

Den 17-årige endte derfor til sidst med også at blive anholdt og sigtet. 

**

Aggressiv mand anholdt efter uro i kirke

En patrulje kørte torsdag kl. 18.50 til Vor Frue Kirke i Aarhus C, hvor en 56-årig mand skabte uro. 

Da betjentene kom frem, sad den 56-årige midt på gulvet. Han var kraftigt påvirket af alkohol eller stoffer, var meget højtråbende og nægtede at forlade stedet. 

Betjentene forsøgte flere gange at få manden til at gå ud, ligesom de gentagne gange bad ham om at opgive sit navn og fødselsdato. Han nægtede dog konsekvent begge dele, og til sidst blev han anholdt. 

Han gjorde modstand under anholdelsen, og han endte med at blive sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde og for at nægte at oplyse sit navn. 

**

Ung mand havde våben i bilen

En 19-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 19.42 standset i en rutinekontrol af en patrulje på Frederiks Allé i Aarhus C. Da betjentene fik mistanke til, at der var ulovlige genstande i bilen, blev den ransaget, og den 19-årige blev visiteret. 

I bilen lå to pebersprays gemt under det ene bilsæde, og i handskerummet lå en kniv. Våbnene blev beslaglagt, og den 19-årige blev sigtet for overtrædelse af kniv- og våbenloven. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 11.25 skete der et færdselsuheld i krydset Vejlby Centervej/Langengevej i Risskov. En 25-årig kvindelig bilist blev påkørt bagfra af en bil, hvorefter hun væltede ned på asfalten. Bilisten kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 16.30 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 26-årig kvindelig bilist ramte op bag i en bil ført af en 56-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Torsdag kl. 18.50 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ. Da bilisten havde en joint liggende i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Engskovgård i Skødstrup begået mellem tirsdag d. 1/2 kl. 17.00 og torsdag d. 3/2 kl. 8.00
På Rosenvang i Hornslet begået mellem onsdag d. 2/2 kl. 19.30 og torsdag d. 3/2 kl. 5.30
På Nordrevej i Åbyhøj begået tirsdag d. 1/2 kl. 14.00
På Stålvej i Randers SV begået torsdag d. 3/2 mellem kl. 7.45 og kl. 10.55
På Hedemannsgade i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 1/2 kl. 10.00 og torsdag d. 3/2 kl. 15.30
På Danstrupvej i Danstrup ved Ulstrup begået torsdag d. 3/2 mellem kl. 7.30 og kl. 16.00
På Lundshøjvej i Viby begået torsdag d. 3/2 mellem kl. 17.15 og kl. 18.45Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi