Nyt fra Ulstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ulstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Få anmeldelser om uroligheder på Aarhus Ø

De seneste dage har der været et stort fokus på utryghedsskabende adfærd på Aarhus Ø i forbindelse med, at unge mennesker har opført sig på en larmende og generende måde for beboerne i området.

Urolighederne førte i går til, at Østjyllands Politi kørte sin mobile politistation ned til området med det formål at øge sin tilstedeværelse samt at indlede en dialog med de relevante borgere og ø-gæster.

I løbet af den forgangne uge har Østjyllands Politi blandt andet modtaget flere anmeldelser om affyring af fyrværkeri og larm fra biler, men i løbet af det seneste døgn har politiet blot modtaget nogle få anmeldelser fra Aarhus Ø vedr. musik til ulempe, da nogle fester fortsatte lidt for længe og højlydt til gene for naboerne.

Østjyllands Politi vil de kommende dage fortsætte sin synlige tilstedeværelse på Aarhus Ø med den mobile politistation i aftentimerne og almindelig patruljering i dags- og nattetimerne. Vi opfordrer desuden, til man viser hensyn til hinanden, så der er plads til alle i området.

Hvis der er brug for yderligere, kan man altid ringe til politiet på telefonnummer 114. Ring kun 112 i akutte tilfælde.

**

 

Ny overtrædelse af afbrændingsforbuddet

Torsdag kl. 18.08 blev en patrulje fra Østjyllands Politi sendt til en adresse i Ulstrup, hvor der angiveligt skulle være gang i et større bål.

På stedet traf politiet flere personer, som oplyste, at det var dem, der havde gang i bålet, men at de ikke var klar over, at der var afbrændingsforbud.

En 20-årig mand blev sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet, og han og tre øvrige personer fik i fællesskab slukket bålet, inden politiet igen forlod stedet.

**

 

Spiste på restaurant uden penge på lommen

En restaurant i Aarhus C kontaktede torsdag kl. 15.21 Østjyllands Politi, da en mandlig gæst ikke ønskede at betale for sin mad og drikke, som vedkommende kort forinden havde nydt.

Ved politiets ankomst til stedet traf betjentene den pågældende 33-årige mand, der kort forinden var blevet bortvist i forbindelse med, at han havde udvist aggressiv adfærd over for personalet. Han tilkendegav til betjentene, at han ikke havde i sinde at betale for sit besøg på restauranten, da han ikke havde penge til dette.

Den 33-årige mand blev under en efterfølgende visitation fundet i besiddelse af to forskellige kreditkort og et debitkort, men da ingen af kortene tilhørte ham, blev han sigtet for ulovlig omgang med hittegods. Han blev desuden sigtet for bedrageri i forbindelse med den manglende betaling på den pågældende restaurant og anholdt.

**

 

Kravlede op i kran og blev sigtet for husfredskrænkelse

Torsdag kl. 05.30 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var kravlet op i en kran på en byggeplads på Kalkværksvej i Aarhus C, hvor der ellers var tydeligt skiltet med, at der var adgang forbudt for uvedkommende.

Ifølge anmeldelsen befandt personen sig omkring 90 meter oppe i en kran, og politiet blev derfor sendt til stedet for at hjælpe med at få kvinden ned i god behold.

Da vedkommende igen var kommet ned på jorden nogle timer senere, blev hun sigtet for husfredskrænkelse ved at have forceret hegnet til byggepladsen og efterfølgende klatret op i kranen. Hun blev i samme forbindelse anholdt.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Færdsel:

Torsdag kl. 07.39 skete der et færdselsuheld på Islandsgade ud for Katrinebjergskolen, hvor en 10-årig dreng på løbehjul blev påkørt af en – i første omgang – ukendt bilist. Bilisten kørte efter episoden fra stedet, men Østjyllands Politi fandt senere frem til en 30-årig mand, der blev sigtet for episoden. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Torsdag kl. 14.03 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i krydset ved Sønderborggade, hvor en 92-årig mandlig bilist kørte ind i en 62-årig kvindelig cyklist. Den mandlige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet.

Torsdag kl. 15.16 skete der et færdselsuheld på Randersbro i Randers C, hvor en 31-årig mandlig fører af en varevogn påkørte en forankørende 57-årig mandlig bilist. Da den 57-årige forsøgte at få kontakt til den 31-årige, kørte denne fra stedet, inden han senere stak af til fods. En patrulje blev sendt til stedet, og da den 31-årige kom retur til varevognen blev han sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende samt for at flygte fra uheldsstedet. Ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden.

Torsdag kl. 15.48 skete der et mindre færdselsuheld på Marselis Boulevard i forlængelse af krydset ved Hans Broges Gade, da to kørekøjer kørte sammen i forbindelse med sammenfletningen mod vest. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og der skete begrænset med materiel skade på de involverede køretøjer.

En 33-årig kvinde blev torsdag aften kl. 21.08 anholdt, da hun blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi og sigtet for at køre bil på Lutvej i Randers SV i narkopåvirket tilstand. Hun blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og sigtet for at være i narkobesiddelse.

En 29-årig mandlig bilist blev torsdag aften kl. 21.32 sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand, mens han røg en hashjoint. Den 29-årige mand blev observeret af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj og kort tid efter bragt til standsning og sigtet for episoden samt for at være i besiddelse af narko.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i politikredsen:

 

  • På Anton Mejers Vej i Skødstrup begået torsdag d. 22/6 mellem kl. 07.40 og kl. 15.40
  • På Alphavej i Højbjerg begået torsdag d. 22/6 kl. 12.00
  • På Schaldemosevej i Randers C begået torsdag d. 22/6 kl. 20.13
  • På Pottemagertoften i Højbjerg begået torsdag d. 22/6 kl. 20.30
  • På Højagerparken i Sabro begået torsdag d. 22/6 kl. 21.31
  • På Kanehaven i Risskov begået i perioden fra fredag d. 16/6 til torsdag d. 22/6 kl. 22.10.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi