Pris op til 4,0 mio. kroner: Se de dyreste boliger i Ulstrup

Profilbillede
dato

Beliggenhed og størrelse spiller en stor rolle i priserne på boliger, men hvor ligger Ulstrups dyreste huse?

Her har vi samlet Ulstrups dyreste boliger, så du kan orientere dig om denne uges boligpriser i Ulstrup.

Det koster i gennemsnit nu 13.141 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Favrskov Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.708.330 kr.

De 6 dyreste boliger i Ulstrup koster derimod 11.134 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 15 procent mindre end en gennemsnitsvilla i Favrskov Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk