Salgsassistent, Dagli'Brugsen, Ulstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dagli’Brugsen Ulstrup, Midtjylland

Ulstrup er beliggende direkte ud til Gudenåen med cirka 2000 indbyggere. Byen har et veldrevet lokal samfund og rummer foruden dagtilbud og folkeskole også en større efterskole.

Du skal forvente at tage del i en butik, hvor det lokale er enormt vigtigt og du skal være klar på, at modtage lokalbefolkningen med åbne arme. Butikken har de sidste år haft en positiv udvikling, så der er fuld fart på. Butikken er i løbet af 2022 gennemgået en større modernisering, således at vi nu står klar med det nyeste koncept og en knivskarp butik – det udløser naturligvis forventninger. 

Vi er 28 højt engagerede medarbejdere, som hver dag gør sit ypperste for, at kunden går glad ud ad døren – du vil få del i en hverdag med både faste og rutinerede medarbejder, men også "unge" mennesker. 

Om jobbet

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling. 

De daglige opgaver består af:

  • Kundebetjening
  • Vareopfyldning
  • Bestilling af varer
  • Klargøring af butikken til avis- / sæsonstart
  • Gennemførsel af åbne- og lukkerutiner

Stillingen indebærer, at du er selvstændigt og motiveret. 

Vi tilbyder:

  • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
  • Gode kolleger som sætter samarbejde og trivsel højt
  • Udviklingsmuligheder via Coops omfattende uddannelsesprogram
  • Medarbejderbonusordning
  • Mulighed for at leje ferieboliger i såvel DK som i udlandet til attraktive priser via Coop Ferie.

Om dig

Vi forventer, at du motiveres af kundeservice og dagligvarer. Det er vigtigt, at du er udadvendt, synlig og imødekommende overfor kunderne. Du har interesse i købmandskabet og nysgerrig efter at lære endnu mere om salg og indtjening. Du evner at planlægge og prioritere de daglige opgaver, som du udfører effektivt. Du tager ansvar for opgaverne og følger dem i mål.
 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Tommy Amorsen på telefon 22 78 22 19 – eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 24. januar 2024

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop365 og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=446bf951)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brugsen, Hovedgaden, 8860 Ulstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5969193

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet