Salgselev, Dagli'Brugsen Ulstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Så kick-start din salgskarriere i Dagli’Brugsen Ulstrup.

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et solidt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Ulstrup er beliggende direkte ud til Gudenåen med cirka 2000 indbyggere. Byen har et veldrevet lokal samfund og rummer foruden dagstilbud og folkeskole også en større efterskole.

Du skal forvente at tage del i en butik, hvor det lokale er enormt vigtigt og du skal være klar på, at modtage lokalbefolkningen med åbne arme. Butikken har de sidste år haft en god vækst, så der er fuld fart på. Butikken har desuden i sommeren 2021 gennemgået en større modernisering, således vi står klar med det nyeste koncept og en knivskarp butik – det udløser naturligvis forventninger til os som hold.

Vi er 24 højt engagerede medarbejdere, som hver dag gør sit ypperste for, at kunden går glad ud af døren – du vil få del i en hverdag med både faste og rutinerede medarbejder, men også "unge" mennesker.

Dagligdagen i butikken

Som salgselev arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik. Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

Vi har masser af spændende aktiviteter i gang året rundt. Hver 14. dag kommer der ny avis, som butikken skal stå klar til – og vi laver altid spændende udstillinger op til de større sæsoner, som f.eks. jul, påske, halloween, mv. Vi støtter også op om de aktiviteter, der er i lokalområdet.

Fede skoleophold

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer du om teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør. Skoleopholdene er meget andet end at sidde på skolebænken. I kommer bl.a. på besøg i Coops Servicekontor, har en masse fælles aktiviteter og hører oplæg fra forskellige relevante fagpersoner.

På skolen møder du salgseleverne fra alle Coops kæder, og der er rig mulighed for at danne netværk og få en masse nye venner.

Det 9. skoleophold er en studietur til en europæisk storby, hvor I undersøger forskellige butikskoncepter.

Der er fokus på din udvikling

Du får din egen udviklingsplan, og I følger op på, at du når i mål med din læring i butikken. Du får løbende feedback på din udvikling, således vi sikrer, at du bliver rigtig dygtig. Vi forventer af dig, at du er positiv, udadvendt, nysgerrig og villig til at lære en hel masse om salg og drift. Derudover brænder du for kunder og god service – det er dét vi lever af.

Adgangskrav

  • Du har bestået EUD-grundforløb 1+2, EUX eller HHX. Alternativt kan du have en STX/HF/HTX – suppleret med 5 ugers adgangsgivende EUS-forløb.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Uddeler Tommy Amorsen på telefon 86 46 30 02 – eller kig forbi butikken til en snak.
 
Send din ansøgning via "Søg Job" senest den 27.05.2023

Bemærk denne stilling er med ansættelse efter aftale. Skal du først have færdiggjort din skole, finder vi sammen en startdato.
Vi behandler ansøgninger løbende og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

I Coop.dk Shopping går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop.dk Shopping er Coops satsning på nonfood-varer på nettet, og er en af Danmarks største netbutikker. Vi har en klar ambition om at være blandt de bedste og samarbejde med de bedste. Coop.dk Shopping holder til i Albertslund, i stemningsfyldte lokaler i en gammel bondegård.

Det gi’r mening

Hos Coop.dk Shopping har vi en holdning til det, vi handler med. Sammen med dig vil vi stille større krav til kvalitet, ansvarlighed og pris. Når du handler hos os, er du derfor med til at sætte en vigtig dagsorden. Og du får meget mere end et godt tilbud med i kurven. Det synes vi gi’r mening.

Læs mere på coop.dk/detgirmening


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=030fe32a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop.dk shopping, Hovedgaden, 8860 Ulstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=030fe32a&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5821559

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet