Souschef Dagli'Brugsen Ulstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar på at udvikle dit personlige lederskab? Så har du en unik mulighed for at:

 • blive udfordret, udviklet og gjort klar til næste skridt i din karriere
 • få massere af ansvar og indflydelse i det tempo, der passer til dig
 • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen

Dagli'Brugsen Ulstrup

Ulstrup er beliggende direkte ud til Gudenåen med cirka 2000 indbyggere. Byen har et veldrevet lokal samfund og rummer foruden dagtilbud og folkeskole også en større efterskole.

Du skal forvente at tage del i en butik, hvor det lokale er enormt vigtigt og du skal være klar på, at modtage lokalbefolkningen med åbne arme. Butikken har de sidste år haft en positiv udvikling, så der er fuld fart på. Butikken er i løbet af 2022 gennemgået en større modernisering, således at vi nu står klar med det nyeste koncept og en knivskarp butik – det udløser naturligvis forventninger. Derfor bliver din fornemmeste opgave, at drive butiksstandarden og personaletilfredsheden til nye højder.   

Vi er 27 højt engagerede medarbejdere, som hver dag gør sit ypperste for, at kunden går glad ud ad døren – du vil få del i en hverdag med både faste og rutinerede medarbejder, men også "unge" mennesker. Fælles for alle er, at der er forventninger til at du motiverer, udfordre og klæder medarbejder på, så de får succes.
 

Bliv en del af den lokale købmand
Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparingspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og være med til at præge sortimentet samt bringe lokale varer ind.
 

Vær med til at styrke lokalsamfundet
Som byens lokale købmand er du en aktiv spiller i lokalsamfundet. Sammen med uddeleren er du med til at skabe aktiviteter i byen og lader butikken danne ramme for f.eks. fastelavnsfest, vinsmagninger, efterårsfester mm.

Købmand til fingerspidserne

 • Du er uddannet som f.eks salgsassistent, men dette er ikke et krav
 • Du har mindst 2-3 års praktisk butikserfaring fra detailhandlen
 • Du har god forståelse for tal og regnskaber
   

Som person er du først og fremmest udadvendt og du kan lide at tale med mennesker. Som leder ser du det bedste i mennesker og skaber resultater igennem andre. Du går forrest, bringer nye initiativer i spil, men tør også træde i baggrunden og overlade styringen til dine medarbejdere. Uanset er du dygtig til at motivere dine medarbejdere gennem dit engagement og din vilje til at skabe forandringer.
 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:
Uddeler Tommy Amorsen på tlf. 86463002
 

Send din ansøgning via "Søg job" senest den 14. December 2023
Vi behandler ansøgninger løbende og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

I Dagli' Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d670a660)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dagli'Brugsen, Hovedgaden, 8860 Ulstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950670

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet