Tungelundskolen søger to dygtige og engagerede lærere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer til indskolingen, der blandt andet kan varetage undervisningen i matematik og engelsk på 1. og 3. årgang, samt en lærer til mellemtrinnet, der kan varetage undervisningen i matematik, musik og engelsk.
Stillingerne er faste og på fuld tid.

Tungelundskolen ligger i Thorsø placeret midt mellem Århus, Silkeborg, Viborg og Randers. Vi er en folkeskole med 300 elever fordelt i årgangsfællesskaber fra 0.-9.klasse og to specialklasser. Det er vores klare ambition, at alle elever skal blive livsduelige mennesker, og vi arbejder altid fokuseret med, at alle elever uanset deres personlige, faglige eller sociale udgangspunkt oplever at blive passende udfordrede, så de står på tæerne i løbet af deres skoletid velvidende, at vi står lige ved siden af dem.

På Tungelundskolen arbejder vi i fællesskab med at udvikle vores pædagogiske praksis, og det er derfor vigtigt, at du værdsætter et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer samt bidrager med glæde og god energi. Du skal være didaktisk og pædagogisk velfunderet og kan reflektere over egen praksis. Vores elever er i årgangsfællesskaber, hvilket betyder, at du skal undervise en årgang i fællesskab med en kollega. Dermed bliver co-teaching omdrejningspunktet for såvel planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningen.

Vi møder elever, forældre og hinanden med anerkendelse og respekt. Derfor søger vi medarbejdere, som er tydelige og dygtige ledere af klasserummet, er anerkendende og kan skabe gode relationer til børn og voksne. Du skal være engageret, fleksibel og god til at samarbejde med både elever, forældre og kollegaer.

Vi kan til gengæld tilbyde skønne elever, engagerede og dygtige medarbejdere, et godt samarbejdsmiljø med humor og højt til loftet, hvor vi vægter dialog og indflydelse højt.

Tungelundskolens arbejde med elever og forældre tager udgangspunkt i vores værdigrundlag:
På Tungelundskolen vil vi, at eleverne udvikler sig til livsduelige mennesker. Når vores elever er livsduelige, så dur de til livet, kan navigere i det børne- og ungdomsliv, som de står midt i, og øver sig på det liv, der kommer efter tiden på Tungelundskolen.

I tillid til hinanden og i respekt for vores forskelligheder skaber vi i fællesskab en hverdag, hvor alle elever har mulighed for at udvikle sig i trygge rammer. Det, som vi er fælles om på Tungelundskolen, er at sikre, at alle trives og hver dag lærer nyt – om verden, om sig selv og om andre.

Hvis ovenstående har din interesse, modtager vi med glæde din ansøgning. Og har du lyst til at høre mere om eller har spørgsmål til stillingerne, så er du velkommen til at kontakte skolens ledelse på telefon 89 64 27 00.

Ansøgningsfrist 19. juni 2023.
Samtalerne afholdes 22. juni 2023.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tungelundskolen, Skolegade 15, 8881 Thorsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1435&ERId=82194

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845574

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet