Ændringer i åbningstider hos Favrskov Kommune efter Kristi Himmelfart

Foto: Favrskov kommune.
dato

Ændrede åbningstider i Favrskov Kommune fredag den 10. maj 2024, dagen efter Kristi Himmelfartsdag

Favrskov Kommunes administration og telefonomstilling vil være lukket fredag den 10. maj 2024, hvilket kan påvirke adgangen til visse services. Dog vil Borgerservice være tilgængeligt for borgerne mellem kl. 9.30 og 12.00 samme dag.

Omkring børn- og familieområdet, vil kommunen opretholde digital kontakt med borgerne, hvor man kan bestille et telefonopkald indenfor tidsrummet kl. 8-15. For akutte situationer vedrørende børn og unge uden for de normale kontortider, træder Aarhus Kommunes Børn- og ungevagt i funktion. Borgerne kan i disse tilfælde henvende sig gennem Østjyllands Politi eller politiets hovednummer.

Favrskov Bibliotekerne holder åbent som normalt den 10. maj, så borgerne har fortsat adgang til bibliotekernes faciliteter. For spørgsmål om spildevand under de særlige omstændigheder, holder Favrskov Forsyning linjerne lukket, men opfordrer til akutte henvendelser gennem et særligt nummer.

Genbrugspladsene i kommunen vil have deres normale åbningstid denne dag, og de vil også have helligdagsåbent Kristi Himmelfartsdag, den 9. maj 2024. Imidlertid vil Kørselstelefonen, der varetager bestilling af transport til læge og speciallæge, være lukket både den 9. og 10. maj.

Borgere opfordres til at anvende Favrskov Kommunes hjemmeside for henvendelser relateret til rotter, mens Visitationen vil være til rådighed for henvendelser i tidsrummet kl. 9-15 den 10. maj. I tilfælde af miljøuheld, er borgere anmodet om at ringe direkte til 112.

Samlet set, selvom noget af kommunens service vil være begrænset den 10. maj, er der stadig adgang til vigtige funktioner, så borgerne kan få hjælp og service i uopsættelige sager.

https://favrskov.dk/nyheder/kontakt-til-kommunen-fredag-10-maj-dagen-efter-kr-himmelfartsdag

Kilde: Favrskov Kommune