Deltag i Idræts- og Fritidslivets dag

dato

Favrskov Kommune inviterer alle lokale foreninger, spejdergrupper og aftenskoler til Idræts- og fritidslivets dag den 21. november 2023 i Rønbæk Idrætscenter. Dagen er en del af kommunens Fritids- og Idrætsstrategi, hvor målet er at udvikle idræts- og fritidslivet i Favrskov.

Deltagerne får mulighed for at komme med input til næste års handleplan for fritids- og idrætsstrategien. Dagen vil fokusere på fire temaer: Samarbejde på tværs, Bredde og elite, Faciliteter og Foreningsudvikling.

Som en særlig gæst har kommunen inviteret Nikolaj Jacobsen, træner for herrelandsholdet i håndbold, til at holde et foredrag. Han vil dele sine erfaringer fra arbejdet med både bredden og eliten samt dele sine perspektiver på idræts- og fritidslivet.

Tilmelding skal ske senest den 31. oktober 2023. Der er et begrænset antal pladser, og hver forening, aftenskole og spejdergruppe kan tilmelde to deltagere, mens flerstrengede foreninger kan tilmelde tre deltagere.

Dagen starter kl. 16.30 med velkomst og introduktion, efterfulgt af diskussioner om dagens fire temaer. Efter en pause er der middag og netværk, og dagen afsluttes med Nikolaj Jacobsens foredrag fra kl. 19.00 til 20.30.


https://favrskov.dk/nyheder/deltag-i-idraets-og-fritidslivets-dag
Kilde: Favrskov Kommune