DIF og DGI: Stigning i medlemstallet i Favrskov Kommune

dato

Idrætsforeningerne i Favrskov Kommune oplevede en medlemsfremgang på 854 i 2023, hvilket bringer det samlede medlemstal op på 25.208.

Dette er en del af en landsdækkende tendens, hvor Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI melder om rekordhøje medlemstal. På landsplan har foreningerne fået 85.261 flere medlemmer, hvilket bringer det samlede medlemstal op på 2.424.915.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune, Morten Bang, udtrykker glæde over udviklingen og roser de frivillige for deres indsats.

DGI Østjyllands direktør, Bjørn Ruben Pedersen, fremhæver også de frivilliges arbejde og nævner Hammel GF som et eksempel på en forening, der har været idérig i forhold til at tiltrække flere medlemmer.

DIF og DGI har siden 2015 arbejdet sammen om 'Bevæg dig for livet-visionen', der har til formål at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation.

Mange af de indsatser og koncepter, der er blevet udviklet i forbindelse med denne vision, bidrager til den samlede medlemsvækst i idrætsforeningerne.


https://favrskov.dk/nyheder/dif-og-dgi-stigning-i-medlemstallet-i-favrskov-kommune
Kilde: Favrskov Kommune