En dygtig pædagogisk medarbejder søges til Tungelundskolen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en pædagogmedhjælper/pædagog til en fast stilling i en af vores to fantastiske specialklasser samt til skolens mellemformer. Du skal brænde for målgruppen og gerne have specialpædagogisk erfaring.
Stillingen er fast og ligger efter aftale mellem 30-37 timer.

Tungelundskolen ligger i Thorsø placeret midt mellem Århus, Silkeborg, Viborg og Randers. Vi er en folkeskole med 300 elever fordelt i årgangsfællesskaber fra 0.-9.klasse og to specialklasser. Specialklasserne rummer elever med ADHD, ASF og SE-udfordringer. Der går i dette skoleår seks elever i både mellemtrins- og udskolingsklassen. I kommende skoleår ønsker vi at styrke samarbejdet mellem almen- og specialklasser yderligere, og lærere fra den afdeling, som klassen hører til, vil være med til at varetage undervisningen i klasserne.

Du skal være med til at udvikle, planlægge og udføre spændende og lærerige aktiviteter for alle børn, og det er vores klare ambition, at alle elever skal blive livsduelige mennesker. Vi arbejder altid fokuseret med, at alle elever uanset deres personlige, faglige eller sociale udgangspunkt oplever at blive passende udfordrede og godt klædt på til livet i og uden for skolen.

Vi møder altid vores elever, forældre og hinanden med anerkendelse og ordentlighed. I specialklasserne og mellemformerne har vi et udvidet skole-hjem-samarbejde, da vi ved, at det er i fællesskabet mellem skole og hjem, at vi bedst udfordrer og støtter børnenes læring, udvikling og trivsel.

På skolen arbejder vi i fællesskab med at udvikle vores pædagogiske praksis, og det er derfor vigtigt, at du værdsætter et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer samt bidrager med glæde og god energi. Vi har skønne elever, engagerede og dygtige medarbejdere, et godt samarbejdsmiljø med humor og højt til loftet, hvor vi vægter dialog og indflydelse højt.

Vi søger en voksen, der

  • ved og anerkender, at alle børn gør det bedste, de kan
  • er dygtig og imødekommende i relationerne med børnene
  • vil bringe sin faglighed i spil i samarbejde med kolleger
  • kan planlægge og udføre læringsaktiviteter
  • har en tydelig og engageret tilgang til alle mennesker omkring sig.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, modtager vi med glæde din ansøgning. Og har du lyst til at høre mere om eller har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte skolens ledelse på telefon 89 64 27 00.

Ansøgningsfrist 18. juni 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes 20. juni 2023.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tungelundskolen, Skolegade 15, 8881 Thorsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1435&ERId=82204

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845576

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet