Kirsten fejres for 50-års jubilæum som tandklinikassistent i Favrskov Kommune

Foto: Favrskov kommune.
dato

I morgen fejres Kirsten Møller Christensen på Hadsten Skole for sit 50-års jubilæum som tandklinikassistent i Favrskov Kommune, en begivenhed som falder efter selve jubilæet den 1. juni 2024.

Kirsten Møller Christensen har arbejdet på klinikken på Hadsten Skole lige siden hun blev uddannet som tandklinikassistent. Gennem sine mange år i faget har hun spillet en aktiv rolle i udbygningen af den kommunale tandpleje, som nu favner op til 21 år. Kirsten har også været dybt involveret i omsorgstandplejen, især for ældre borgere.

I 1991 tog Kirsten et nyt skridt i sin karriere da hun gik ind i det faglige arbejde og blev tillidsrepræsentant. Hun fortsatte sit engagement og blev senere formand for de kommunale tandklinikassistenter i HK Kommunal. Endvidere har hun siden 2008 været en del af Hoved MED-udvalget (HMU) i Favrskov Kommune.

Kirsten Møller Christensen er en stor fortaler for livslang læring. Hun har været en væsentlig medspiller i udviklingen af en akademiuddannelse for tandklinikassistenter og har selv gennemført en diplomuddannelse i offentlig administration.

På det personlige plan er Kirsten 70 år gammel, mor til tre piger og mormor til fire børnebørn. Hun har sine rødder i en murermesterfamilie fra Tarm, da hendes far arbejdede i dette erhverv.

Ser man fremad, har Kirsten besluttet at arbejde endnu et år med administrative opgaver, dog kun 12 timer om ugen. Hun har også planer om at lære flere sprog, herunder tysk, italiensk og engelsk på VUC. Kirstens passion for opera vil hun dedikere mere tid til, og hun ønsker at nyde mange bøger i papirformat.

https://favrskov.dk/nyheder/efter-50-aar-er-jubilar-stadig-vild-med-jobbet

Kilde: Favrskov Kommune