Ugens bolig i Ulstrup

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Ulstrupvej 64B, Torup, 8860 Ulstrup

HYGGELIG VILLA MED NATURUDSIGT
Perfekt beliggende med dejlig kort nærhed til både Ulstrup Skov, hvor naturen er allestedsnærværende, Ulstrup Station, hvorfra I nemt kan tage toget i alverdens retninger – lige fra Aarhus til Viborg, Struer og sågar mod København – og tæt på selve Ulstrup by, hvor I finder alt, hvad hjertet begærer, møder I jeres nye hjem på et tilbagetrukket og lukket vænge på adressen Ulstrupvej 64B. 

Ud i det fri
Her ånder alting fred og ro, og I bor vitterligt kun en lillebitte gåtur fra skovbrynet, som indleder til mange skønne spadsereture, motionsløb og udflugter i det fri. Fra flere rum i huset samt fra jeres dejligt store grund på 1.830 kvadratmeter kan I faktisk spotte trækronerne ude i horisonten, ligesom I øvrigt kan beundre en åben og fri udsigt hen over grønne enge og marker – virkelig smukt og en stor kvalitet i hverdagen, der giver ro til krop og sjæl. 

Alt i alt den virkelig spændende og indflytningsklar villa, som ligger helt perfekt nær offentlig transport, natur og by samt i god pendlerafstand til de større midtjyske byer Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Ulstrup