(U)hyggelig Halloween på Ulstrup, Hadsten og Hinnerup Bibliotek

Foto: Favrskov Kommune.
Profilbillede

Bliv klar til årets uhyggeligste aften med kreative påfund på bibliotekerne.

På Ulstrup Bibliotek er der opvarmning til Halloween allerede torsdag d. 28. oktober kl. 10-18, hvor man kan komme forbi og fremstille en lille spøgelseslampe og andet Halloween-krea, deltage i en konkurrence eller låne en uhyggelig bog med hjem.

På Hinnerup Bibliotek finder vi saks og papir frem lørdag d. 30. oktober kl. 10-12.30, hvor alle små monstre kan dekorere en mælkekarton, så det bliver en flot beholder til ’slik eller ballade’. Børn under 8 år kun ifølge med en voksen. Man kan også fremstille uhyggeligt fine dekorationer til vinduerne.

På Hadsten Bibliotek bliver det direkte blodigt, når Henrik fra AMOS-FX tilbyder skudhuller i panden eller et glasskår i hånden. Det hele er selvfølgelig bare sjov og ballade i form af makeup, som bruges i film eller på teatret. Det blodige arrangement finder sted lørdag d. 30. oktober kl. 10-12.30.

Gratis adgang og ingen tilmelding.

Find detaljer og hold øje med evt. ændringer på favrskovbib.dk.  

Kilde: Favrskov Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk