Vinterferie-aktiviteter på Favrskov Bibliotekerne

Foto: Jacob Stage. Onsdag i vinterferien kan du blandt andet opleve forestillignen "Ballonrejsen" på Hinnerup Bibliotek.
Profilbillede

Tag familien med på biblioteket i skolernes vinterferie.

Alle dage i vinterferien kan man deltage i sjove og hyggelige aktiviteter, der er ganske gratis. På de fire biblioteker kan man for eksempel prøve kræfter med bogstavjagt blandt bøgerne. Man kan også farvelægge mandalaer – eller kreere sin helt egen.

Lørdag d. 12. og lørdag d. 19. februar byder på ”Bogbanko” på Hammel og Hinnerup Bibliotek, hvor de sædvanlige tal på bankopladerne er skiftet ud med forsider fra kendte børnebøger. Og mandag d. 14. februar er der mulighed for at bevæge både krop og knold, når Vibeke fra Favrskov Musikskole inviterer til ABC-Rytmik på Ulstrup og Hammel Bibliotek.

Børneteater, bevægelseskoncert og båldag
Er stemningen mest til at samles om en udendørsoplevelse, er det bare med at købe billet til ”Båldag med familien” på Hinnerup Bibliotek. Friluftsvejleder Erik Særkjær hjælper med at tænde et minibål. 

Vinterferien byder også på to spændende børneteaterforestillinger. Mandag og tirsdag er det teatret De Røde Heste, der opfører ”I begyndelsen var begyndelsen” på Hadsten og Hammel Bibliotek. En anderledes beretning om, hvordan noget bliver til, som får børnene til at lyse af begejstring undervejs.


På Hadsten og Hammel Bibliotek kan du opleve forestillingen ”I begyndelsen var begyndelsen" mandag og tirsdag i vinterferien // Foto: Privat.

Onsdag er det teatret Faster Cool, der er på Hinnerup Bibliotek med ”Ballonrejsen”. Forestillingen handler om drengen Philippe og hans usædvanlige Tante, der er fuld af eventyrlyst, og så har hun en luftballon!

På Hadsten Bibliotek er der bevægelseskoncert for de mindste med Tulle og Skralle torsdag d. 17. februar. En festlig musikalsk oplevelse, hvor det handler om at synge, lege, hoppe og danse.

Readathon – sej læseudfordring for de større børn
Er man 10 år eller mere og klar på en vild læseudfordring? Så er det bare med at melde sig til ”Readathon” tirsdag d. 15. februar på Hadsten Bibliotek. Vi læser i 10 timer fra kl. 10-20 – det kan være bøger, lydbøger, e-bøger eller måske tegneserier. Ind imellem læsningen er der plads til små aktiviteter, og vi spiser pizza sammen til aftensmad. 

Læs mere og find tidspunkter og billetter her.

Kilde: Favrskov Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk
Flere artikler